طرز تهیه خوراک وگان اسپایسی
غذاهای ساده و با مواد اولیه در دسترس، برای لیست غذاهای هفتگی بسیار مناسب است. استفاده از ادویه جات به ویژه ادویههای تند، در آشپزخانه جایگاه ویژهای دارند. این خوراک وگان دستور بسیار ساده ای دارد و به خاطر وجود ادویههای آن بسیار خوش عطر و خوشمزه است. وجود زیره در این غذا علاوه بر عطر خوش آن باعث از بین بردن نفخ حبوبات شده و بدر بهبود وضعیت گوارش و هضم این غذا کمک می کند. برای آشنایی با طرز تهیه این خوراک وگان با بی بی عطار همراه باشید:
پیاز زرد کوچک : یک عدد خرد شده
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: 2 عدد
کرفس خرد شده : سه ساقه
سیر خرد شده: 3 حبه
هویج کوچک : 3 عدد
پودر فلفل قرمز : نصف قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده: یک قاشق غذاخوری
پونه : یک قاشق چایخوری
ادویه انبه : یک قاشق چایخوری
نمک دریا: یک قاشق چایخوری
لوبیا قرمزپخته شده : 2 لیوان
لوبیا چیتی پخته شده: 2 لیوان
گوجه فرنگی خرد شده: 2 لیوان
آب سبزیجات : یک لیوان
پیازچه : چند عدد
ابتدا پیاز، کرفس، هویج و فلفل سبزخرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و کمی تفت دهید، سپس به محض شروع رنگ گرفتن سبزیجات، آب را اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و سیر را به همراه پودرفلفل قرمز، زیره، پونه، نمک و ادویه انبه به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و بعد از آن کمی آب اضافه کنید. چسبیدن کرد، کمی آب به آن اضافه کنید.
حال زمان اضافه کردن لوبیاهاست. لوبیا چیتی و لوبیا قرمز پخته شده را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد از آن حرارت را کم کنید تا غذای شما پخته و جا افتاده شود.
خوراک خوشمزه و وگان را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیازچه خورد شده تزیین کنید .
منبع: www.frommybowl.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!