بی بی عطار
طرز تهیه سس چیمیچوری
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه سس چیمیچوری

سس سبز چیمیچوری واقعا طعمی لذت بخش دارد، یک سس هیجان انگیز که تنها با چند ماده اولیه ساده تهیه می‌شود. چیمیچوری یکی از سس‌هایی است در کنار مواد پروتتینی مثل مرغ، ماهی و گوشت قرمزو میگو سرو می‌شود و باعث عطر و طعم دهی انواع گوشت است.

شما می‌توانید از این سس قبل از پخت به عنوان مرینیت گوشت و مرغ و ماهی استفاده کنید و یا بعد از پخت به عنوان سس در کنار غذایتان سرو کنید. از سس چیمیچوری برای مزه دار کردن کباب گوشت یا مرغ یا سبزیجات کبابی مثل قارچ و سیب زمینی کبابی استفاده کنید. این سس می‌تواند حتی مکمل خوبی برای ساندویچ‌های خانگی شما باشد. خلاصه که این سس سبز با حس خوب تازگی به غذای شما، باعث تجربه طعم تازگی و طراوت در کنار غذاهای شما خواهد بود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم، پس با بی بی عطار همراه باشید.

زمان نگهداری از این سس در یخچال 4-3 روز است، هرچند بهتر است آن را طور تازه مصرف کنید. یا در صورتی که می‌خواهید ان را فریز کنید، در زمان استفاده مراقب باشید که در دمای محیط و به آرامی یخ زدایی شود تا طعم آن از بین نرود.

مواد لازم برای تهیه سس چیمیچوری

  • جعفری تازه خرد شده : 1/2 پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده : 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون : 1/2 پیمانه
  • سرکه قرمز : 1/4 پیمانه
  • سیر تازه : 3 حبه
  • پودر آویشن : یک قاشق غذاخوری 
  • پودر زیره : 1/2 قاشق غذاخوری 
  • فلفل قرمز خرد شده : 1/4 قاشق غذاخوری 
  • نمک : 1/2 قاشق غذاخوری

 

مراحل آماده سازی سس چیمیچوری

جعفری و گشنیز را بعد از شستن به خوبی آب‌گیری کنید تا خیس نباشد، سپس آنها را خرد کنید. خیلی هم نیاز نیست سبزی را خرد کنید، برای داشتن نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده تقریباً یک لیوان برگ از هرکدام لازم هست.

سیر و فلفل را به خوبی خرد کنید (می‌توانید از فلفل تند یا شیرین بنا به ذائقه خودتان استفاده کنید) .

حالا زمان ترکیب مواد سس است. در ظرف مناسبی روغن زیتون و سرکه قرمز را بریزید، مخلوط سبزی خورد شده شامل گشنیز و جعفری تازه‌ خورد شده را اضافه کنید.

حالا زمان اضافه کردن سیر و فلفل قرمز خورد شده است. بعد از آن پودر زیره و نمک را اضافه کید و مواد را مخلوط کنید.

در آخر آویشن را اضافه کنید. می‌توانید به جای پودر آویشن از برگ‌های ریز آن استفاده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!