معرفی روش های طرز تهیه پاکورا
طرز تهیه پاکورا به نوع پاکورا بستگی دارد. یکی از غذاهای فوری مردم هند، پاکورا و یا پاکوره میباشد. این غذا در دسته غذاهای تند قرار می گیرد و به صورت گلولههایی خمیری شکل هستند که برای تهیه خمیر مورد نظر از مواد مختلف و منحصر به فردی استفاده میشود. از این غذا در بسیاری از کشورها و استانها مانند کشور هند، پاکستان، ایران، افغانستان، چین، مالزی و .... به عنوان غذای ساده و البته بسیار محبوب مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب از بی بی عطار، فروشگاه آنلاین خرید ادویه قصد داریم به طرز تهیه پاکورا، معرفی پاکورا هندی، پاکورا خوزستانی و .... بپردازیم و همچنین نکات مهم در پخت آنها را بیان کنیم.
پاکوره و یا پاکورا انواع مختلف و متنوعی دارد که می توان به پاکوره هندسی، پاکوره خوزستانی، پاکوره آبادانی و .... اشاره کرد. شکل ظاهری پاکورههای نامبرده شبیه به هم میباشد، تنها تفاوت آنها در میزان تند بودن آنها و در نتیجه مواد مصرفی در تهیه خمیر مورد نظر میباشد. استفاده از پاکورههای نامبرده به ذائقه افراد، سلیقه آنها و موارد استفاده از آن بستگی دارد. به عنوان مثال از پاکورههایی که مزه تند دارند بهتر است در ماه رمضان به عنوان سحری استفاده نشود. لازم به ذکر است که این نوع غذا را اغلب به عنوان افطاری مورد استفاده قرار میدهند.
یکی از انواع پاکورا، پاکورا خوزستانی میباشد. در این روش از طرز تهیه پاکورا خوزستانی و یا پاکوره خوزستانی به مواد مختلفی چون آرد نخود، زعفران، تخم مرغ، تره و .... میباشد. توجه کنید که مقدار مواد مصرفی در تهیه این غذای محبوب بسیار مهم است. از میزان و یا مقدار مواد مصرفی می توان به 200 گرم آرد نخود، یک فنجان تره خرد کرده، یک و نیم فنجان آب ولرم، 2 عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری زعفران ساییده شده، فلفل قرمز به اندازه یک قاشق چای خوری و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اشاره کرد. طرز تهیه پاکورا خوزستانی به قرار زیر است :
یکی از نکاتی که در تهیه پاکورا خوزستانی به آن اشاره کرد غلظت مواد میباشد. همان طور که گفته شد، خمیر این نوع پاکورا سفت نیست که برای رقیق شد آن و یا روانتر شدن آن میتوانید از آب ولرم استفاده کنید. از دیگر نکات مهم میتوان به استفاده از بکینگ پودر اشاره کرد. در حقیقت برای ترد شدن و یا به اصطلاح پوک شدن پاکورا میتوانید مقداری بکینگ پودر به خمیر مورد نظر اضافه کنید. تهیه این نوع پاکوره به صورت یک دست نیز انجام میشود. به عبارت دیگر میتوانید خمیر را به یک باره داخل ظرف پهن کنید و آن را سرخ کنید و در نهایت داخل ظرف قرار دهید و آن را تزئین کنید.
برای تهیه پاکورا هندی به مواد مختلفی چون آرد سفید، آرد نخود، پیاز، فلفل قرمز، گشنیز، شوید، تره فرنگی، بیکینگ پودر، زردچوبه، نمک و ادویه مورد نظر احتیاج میباشد. البته توجه کنید که میزان مواد مصرفی اهمیت ویژه ای دارد. طرز تهیه پاکورا هندی به قرار زیر است :
در طرز تهیه پاکورا هندی باید نکات مختلفی را مد نظر قرار داد، تا پاکورا از کیفیت بالایی برخوردار باشد. یکی از نکات مهم در طرز تهیه پاکورا هندی، تند بودن آن میباشد. در حقیقت پاکورا هندی باید تند باشد، در نتیجه استفاده از ادویه و فلفل یکی از نکات بسیار در طرز تهیه پاکورا هندی میباشد. از سرخ کردن زیاد آن خودداری کنید، سرخ کردن زیاد پاکورا باعث خشک شدن آن و بد مزه شدن آن میشود. بیکینگ پودر جهت ترد شدن پاکوره استفاده می شود. از دیگر نکات مهم در هنگام پخت پاکوره، داغ بودن روغن میباشد. قبل از این که مواد را داخل روغن بریزید از داغ بودن آن مطمئن شوید.
در این روش از طرز تهیه پاکوره هندی به موادی چون یک لیوان آرد نخود، نصف لیوان آرد سفید، یک عدد سیب زمینی، یک عدد هویج، یک عدد کدو و یک عدد پیاز، پیازچه 2 عدد، سیر 2 حبه، گشنیز و جعفری هر کدام به اندازه یک چهارم لیوان، نمک و فلفل به اندازه لازم احتیاج میباشد. در این روش از طرز تهیه پاکوره هندی ابتدا سیب زمینی، هویج، کدو و پیاز را رنده کنید و از رنده ریز استفاده کنید. گشنیز، جعفری و پیازچه را ساطوری خرد کنید. ابتدا آرد نخود و آرد سفید را با هم ترکیب کنید و سپس نصف لیوان آب ولرم را به آنها اضافه کنید و به خوبی محتویات داخل ظرف را به هم بزنید. ترکیب را به خوبی مخلوط کنید تا آردها گلوله گلوله نشوند. کدو، هویج، پیاز و سیب زمینی رنده شده را به آنها اضافه کنید و مجدد به هم بزنید. بقیه مواد مانند گشنیز و جعفری و نمک فلفل را به آن اضافه کنید. این نوع پاکوره مزه ای تقریبا شیرین دارد که انتخاب آن به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد.
برای تهیه سس مخصوص پاکورا به گشنیز، مقداری سس مایونز و یا سس کچاب، گشنیز، سیر، اسفناج، روغن زیتون و نمک احتیاج است. در مرحله اول یک حبه سیر، یک لیوان گشنیز خرد شده، یک لیوان اسفناج، یک و نیم لیوان سس مایونز و نصف لیوان آب را داخل مخلوط کن بریزید و آنها را به خوبی با هم میکس کنید. سپس روغن زیتون را به مواد به دست آمده اضافه کنید. مواد را به خوبی به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!